Handelsbetingelser

Betaling

Naturligopdragelse.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil så snart du trykker godkend.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
Naturligopdragelse.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Du kan foretage dine betalinger sikkert igennem easyme.dk her

Levering

Når du køber et produkt fra Naturligopdragelse.dk vil du straks efter modtage produktet såfremt det er med øjebliklig start. Eller vil du først have mulighed for at få produktet når starttidspunktet indtræffer.

Afbud

Afbud til din aftalte personlige 1:1 undervisningstid skal ske via mail eller telefon senest 24 timer før aftalens påbegyndelse. Afbud senere end dette eller udeblivelse koster aftalens fulde pris.
Hvis du melder afbud via mail eller telefon, oplys da venligst dit navn og telefonnummer, så vi kan aftale en ny tid. Ved særlige forhold hvor vejleder/coach/underviser er forhindret, forbeholder jeg mig retten til at tilbyde en ny tid.

Forventningsafstemning

Jeg yder undervisning og vejledning på baggrund af min uddannelse og erfaring. Jeg giver ikke garanti for resultater. Du skal selv arbejde med værktøjer og ny viden for at resultaterne opstår.
Jeg forbeholder mig ret til at afbryde samarbejdet med en klient/deltager på et online forløb såfremt det er min vurdering, at jeg ikke har kompetencerne til at hjælpe vedkommende eller det ikke er det rette match for et frugtbart samarbejde.

Fortrydelsesret og udmelding

Der er ingen fortrydelsesret på påbegyndte individuelle 1:1 forløb. Købte klippekort til individuelle forløb kan ikke refunderes.
Der er 7 dages fortrydelsesret/prøve i Medlemsklubben – gældende fra den dag, du køber/tilmelder dig. Send mig en mail inden 7 dage til: kontakt@naturligopdragelse.dk – så bliver du ikke trukket.
Ved tilmelding til Medlemsklubben binder du dig til et måneds abonnement med løbende månedlig betaling. Du kan når som helst melde dig ud – med løbende måneds varsel. Send en mail til kontakt@naturligopdragelse.dk senest d. 14. i indeværende måned for at blive meldt ud til den kommende måned.
Du har i Medlemsklubben adgang til materialet så længe du er medlem.

Ophavsret

Jeg har ophavsret på alle materialer, kurser og workshops du rekvirerer specielt hos mig, og må derfor ikke gives videre til andre, kopieres helt eller delvist eller benyttes til at undervise tredjepart.

Betaling

Betaling for individuelle forløb foregår online.
Betaling for online forløb og medlemsklubben kører via betalingslink når du tilmelder dig.
Alle klippekortforløb og online forløb skal forudbetales med det fulde beløb (eller ratebetaling).
Hvis din betaling udebliver sender jeg 1. rykker og pålægger et gebyr på 100 kr. Modtager jeg ikke din betaling efter 1. rykker, sender jeg 2. rykker og yderligere et gebyr på 100 kr. Hvis din betaling udebliver efter 2. rykker, sender jeg sagen videre til inkasso, uden yderligere varsel.

Refusion

Da naturligopdragelse.dk tilbyde online og direkte en-til-en sparing er der ingen reklamationsret.

Fortrydelsesret

Når du køber online produkter og en-til-en ydelser fra Naturligopdragelse.dk frasiger du dig din fortrydelsesret.

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik her.
Online familierådgivning, hvor du får hjælp til konflikter i familien og børn der har det svært.
© Copyright 2016 - Oxygen - All Rights Reserved
crossmenu