Kundeudtalelser

Det siger andre forældre:

"Jeg ringede til naturligopdragelse.dk, fordi jeg har en dreng på 3 år som igennem en længere periode vælger at slå sig ud af selv de mindste konflikter. Han er især hård ved mindre børn og skubber og niver for at få det han vil have. Har forsøgt mange forskellige ting for at løse problemet uden held. Nu er han begyndt i børnehave og pædagogerne synes også det er et problem hos dem.

Jeg søgte på google efter nogen der kunne hjælpe mig, og her faldt jeg over hjemmesiden naturligopdragelse.dk, med Trine som havde en meget spændende profil. Jeg læste om Trine og de ting som hun kunne, og det var lige det jeg havde ledt efter rigtigt længe.

Jeg har tidligere forsøgt at få hjælp af venner og bekendte og af sundhedsplejersken, men ingen har kunne give mig den hjælp jeg har fået fra Trine. Trine hjalp mig ved at give mig konkrete forslag til håndteringen af de forskellige situationer. Noget, jeg var specielt glad for, var at det var specifik og konkret.

Trine var god til at sætte sig grundigt ind i de forskellige problemer og tage fat i roden af problemet. Og jeg kunne specielt godt lide at Trine havde sat sig ind i vores problemer på forhånd og havde udtænkt nogle forslag til at løse problemet. Jeg synes Trine var grundig og udviste stor interesse for at hjælpe os bedst muligt. Vi fik bla. ideer til lege hvor jeg kan hjælpe ham med at få styr på hans impuls reaktioner.

Jeg anbefaler naturligopdragelse.dk. Trine har en kæmpe stor viden og er meget dygtigt til at rådgive og hjælpe. Jeg stod med mine problemer og kunne næsten ikke se nogen udvej, da jeg havde forsøgt så mange forskellige tiltag. Trine kunne trøste mig lidt, og hun kunne vise mig en udvej ved forskellige håndgribelige tiltag.
– Mia, Mor til 3-årig
"Tusinde tak. Meget inspirerende.
Min veninde og jeg går og små griner nogle gange, da du lige har fået mindet os om en masse, dejligt med en reminder. Især på JEG sproget. Nu skal jeg lige ha gennemgået det med min mand. Hvis du holder et foredrag mere, sender jeg helt sikkert ham afsted."
– Lena, Mor til 5-årig
"Kære Trine,
Mange tak for et godt foredrag i mandags om at “Børn vil have grænser”. Det var meget inspirerende."
– Jannie, Mor til 4 børn
"Jeg kontaktede naturligopdragelse.dk, fordi jeg gerne ville have hjælp til at hjælpe vores 3 årige søn i den rigtige retning med hans udvikling og redskaber til hvordan vi tackler hans udfordringer og fordi Trine lød til at have godt styr på hvad hun skrev og de tiltag hun kom med på sin blog.

Trine hjalp mig ved at komme med mange nyttige råd og hun hjalp mig med at se tingene fra en anden side som gavnede vores søn. Noget, jeg var specielt glad for, var Trines væsen som appellerede til mit mor hjerte og jeg følte instinktivt at Trines tilgang var den rigtige tilgang. Trines kærlige og forstående tilgang samt hendes gode forslag til en bedre hverdag uden mange konflikter var jeg også særlig glad for.

Det har været en rigtig god oplevelse hvor Trines forståelse for det at have 2 små børn, hendes venlighed og fleksibilitet har gjort det til en god oplevelse fra start til slut. Det har også været dejligt at jeg efter hver samtale har fået sendt lydfilen med vores samtale.

Jeg anbefaler Naturligopdragelse.dk til alle andre forældre, der gerne vil have hjælp til at hjælpe deres børn i den rigtige retning samt redskaber til at tackle de udfordre der kan være med børn. Jeg tror mange kan have nytte af Trines viden som er bred og hendes evne til at “læse” børns behov uden at have mødt dem."
– Cille, Mor til 2 børn
"Jeg tog kontakt til naturligopdragelse.dk, fordi jeg havde svært ved at forstå min seksårig, som er begyndt at skabe problemer i hverdagen, i form af, at ikke lytte til hvad man siger til ham og han gør det modsatte af det han bliver bedt om. Det har lille søsteren også lært af ham og er begyndt at have samme adfærd.
Jeg kan rigtig godt lide de metoder og den rådgivning der bliver skrevet om til forældrene. Metoderne er nemlig gode og realistiske, og giver mening når man afprøver dem. Naturligopdragelse.dk hjalp mig ved at give mig råd om at sætte klare grænser overfor børnene og hvordan det både kan hjælpe børnene og forældrene når man holder fast i dem.

Det hjalp mig med mine børn, da de var nogle forvirrede unge som ikke helt vidste hvad der blev forvent af dem. Men med tiden blev både de og jeg sikker på hvordan og hvorledes der skulle sættes grænser. Noget, jeg specielt var glad for, var at der bliver taget hensyn til barnets følelser samtidig med at man som forældre får sat nogle faste grænser. Hvorfor barnet har en bestemt adfærd eller hvorfor de gør som de gør, det bliver beskrevet meget fint og på en forståelig måde hvor man tænker ”aha, så det er derfor”. Så der bliver forklaret meget fint og straks får man nogle tips til forældrenes handle overvejelser. Og det jeg specielt godt kunne lide er at jeg også lærer mange ting hver gang jeg læser noget på Bloggen. Det ønsker jeg at andre forældre også skal læse og få gavn af det.

Jeg anbefaler klart naturligopdragelse.dk til andre, der har svært ved forstå deres børns adfærd."
– Hosai, Mor til 6-årig
Online familierådgivning, hvor du får hjælp til konflikter i familien og børn der har det svært.
© Copyright 2016 - Oxygen - All Rights Reserved
crossmenu