Til forældre der ønsker at blive bedre til at sætte grænser uden kæft, trit og retning

Kom med til webinaret 
"Sæt grænser med hjertet" 
Tirsdag den 7. maj fra klokken 20.00-21.30 

WEBINARET ER TIL DIG DER:

✔Ønsker at opnå indsigt i nye metoder og perspektiver til at styrke dit forældreskab og håndtere udfordringer med dit barns grænsesøgning.

✔Ønsker at lære hvordan du kan skabe et mere harmonisk hjemmemiljø ved at etablere klare og respektfulde grænser, der reducerer konflikter og frustration for både børn og forældre.

✔Ønsker adgang til værktøjer til at håndtere følelsesmæssige udfordringer og styrke dit barns selvværd og følelsesmæssige stabilitet.

✔Ønsker en forståelse for vigtigheden af grænser for dit barns sundhed og udvikling, herunder deres evne til at opbygge sunde relationer og tage ansvar for deres handlinger.
Sæt grænser med hjertet
✔Ønsker konkrete redskaber, så du ikke behøver at være bange for konflikter og for at sætte tydelige men kærlige grænser

✔Ønsker indblik i hvordan du sætter grænser for dit 2-8 årige barn
Ja tak, lad mig komme med for kun kr. 99,-

Testimonial

Far til 3-årig

Tak for inspirerende foredrag i går ved børnehave. Det var både ret relevant og ikke mindst nemt anvendelig information som du kom med.

Børnehusleder i en børnehave

Tak for dit fine oplæg i onsdags. Der er flere forældre der allerede har efterspurgt dine slides.
Genneralt var der mange der kom og sagde at det havde givet rigtig gode tanker til overvejelser

Mor til dreng

Tak for et rigtig godt foredrag om "Børn der respektere dig" - Det var rigtig godt og meget brugbart. 
Lige præcis det foredrag jeg gerne ville høre.

Oplægsholder Trine Andreasen

Trine er uddannet pædagog, kandidat i pædagogisk psykologi, ADHD vejleder og ESDM konsulent (småbørn med autisme konsulent).

Trine formår at kombinerer sin store viden om børn med sin interesse for at hjælpe forældre med at få de rette redskaber, så børn ikke skal komme sig efter deres opvækst.

Og så tror hun på, at børn altid opfører sig ordentligt, hvis de kan.

Der er tale om et live foredrag på en time samt ½ time til spørgsmål efterfølgende.
BEMÆRK
Foredraget bliver ikke optaget, så du deltager LIVE og der er et begrænset antal pladser i det online-møderum, hvor foredraget foregår i.

Derfor skal du med...

Jo større barnet er jo større er konflikten

Dette er første gang at webinaret holdes og selvom det måske gentages i fremtiden, er der ingen garanti for, at det vil ske. 

Ved at tilmelde dig nu undgår du risikoen for at gå glip af denne mulighed og måske vente længe på en ny chance.

Da der kun er et begrænset antal pladser til rådighed, er det vigtigt at handle hurtigt for at sikre dig din plads og ikke gå glip af denne enestående mulighed for at få værdifuld indsigt og vejledning.

Når du tilmelder dig dette webinar viser du din dedikation til dit barns udvikling og trivsel.

Du investere i dit barns fremtidige velvære og viser at du prioriterer deres behov og ønsker at give dem de bedste muligheder.

Hvis du føler dig overvældet eller usikker som forælder, kan dette foredrag tilbyde den nødvendige støtte og vejledning. 

Ved at deltage nu får du øjeblikkelig adgang til værdifuld indsigt, der kan hjælpe dig med at tackle dine bekymringer og udfordringer.

Du invester også i dig selv. At deltage i dette foredrag er ikke kun en investering i dit barns fremtid, men også i din egen udvikling som forælder. 

Når du tilmelder dig nu tager du det første skridt mod at blive den bedste forælder, du kan være, og skabe et mere harmonisk og støttende familieliv.
Køb din billet nu!
Online familierådgivning, hvor du får hjælp til konflikter i familien og børn der har det svært.
© Copyright 2016 - Oxygen - All Rights Reserved
crossmenu