Familierådgivning

Familierådgivning

Oplever du, at der er konflikter i familien og vil du have hjælp? Alle forældre har stået i en situation, hvor de har følt afmagt og frustration. Har du også oplevede det? Så kunne en familie rådgivning, måske være noget for dig og din familie

Når jeg rådgiver, give jeg dig konkrete råd og vejlede dig til, hvordan du slipper for, at føle dig magtesløs og samtidig få taget kontrollen tilbage i familien. Igennem mit job som forældrerådgiver, foredragsholder og forfatter, har jeg hjulpet familier med vidt forskellige baggrunde og med mange forskellig problematikker.

Men fælles for dem alle er, at de har haft behov for en professionel rådgiver. En rådgiver der kunne give dem, et overblik og guide dem til en ny indgangsvinkel til, at få familien tilbage på rette spor.

Du kan få professionel familie rådgivning enten som en enkel samtale eller som et forløb over tre gange.
Skilt hvor der står difficult roads lead to beautiful destinations

Familierådgivning online med video

Du kan sidde hjemme, hvor du føler dig tryg og derved kan spørge om alt, imens du har min fulde opmærksomhed. Så snart du vælger at investere får du tilsendt ressource arket om FSS-metoden, en konfliktnedtrapning metode, jeg bruger med stor succes og anbefaler til alle forældre.

Du får også Online foredraget “Hvorfor skælder vi ud og hvad kan du gøre i stedet for?” Samt en video af vores samtale (hvis du har valgt video samtale, klar til at blive downloadet direkte til din computer, så du kan gense den så mange gange du vil og dele den med din partner, med-forældre, bedsteforældre eller hvem der nu kunne have gavn af at se hvilke metoder og redskaber der er blevet anbefalet.

Inden samtalen får du en kort mail med spørgsmål, hvor du beskriver dine problematikker. Denne skal du skal udfylde inden vores samtale.

Hvis du har booket en time, begynder vi med, at du uddyber jeres problematikker eller de udfordringer du står overfor lige nu.
Jeg lytter og giver efterfølgende feedback. Det sidste kvarter, vil jeg herefter give dig konkrete råd og værktøjer, som egner sig bedst til netop dine problematikker.

Hvis du har booket familie rådgivningsforløb over 3 gange á 3 timer, foregår første time på samme måde som ved en time. Dog vil vi sammen aftale hvilke områder du skal arbejde videre med, inden vi taler sammen igen. I anden samtale, følger vi op på hvordan det er gået siden sidst. Hvad har virket og hvad har været muligt. Sammen aftaler vi, hvad der skal arbejdes på inden sidste samtale. Sidste samtale bruger vi på, at runde af og du få redskaber til, at bibeholde de nye gode vaner.

Alle samtaler bliver optaget og du får den tilsendt efter hver samtale. Der bestilles og betales forud, hvorefter du går ind i min kalender og finder hvilke dage der passer dig bedst.

Familierådgivning via video

kr. 1200,- inkl. moms

1 time
Book samtale

Familierådgivnings forløb via video

kr. 2997,- inkl. moms

3 x 1 time (kan også betales over 3 gange á kr. 999,- inkl. moms)
Book samtale

Book en 100% uforpligtende afklaringssamtale

Få en gratis 20 minutters uforpligtende afklaringssamtale, hvor du fortæller om konflikterne. Herefter tager jeg stilling til, om det er noget jeg kan rådgive om. Du booker selv i min kalender, hvornår afklaringssamtalen skal ligge, og så tager jeg kontakt til dig, på pågældende dag og tidspunkt.
Book en samtale
Online familierådgivning, hvor du får hjælp til konflikter i familien og børn der har det svært.
© Copyright 2016 - Oxygen - All Rights Reserved
crossmenu