Til forældre der ønsker færre konflikter med deres børn

Få 5 værdifulde strategier til at håndtere hverdagsudfordringer med dine børn
- og undgå op mod 80% af alle konflikter med dine børn med disse livsforandrende strategier

Få de 5 strategier for 0 kr  - i begrænset periode

✔Du får den velafprøvet strategi der hjælper dig med at finde den rette balance mellem på den ene side at være tydelig/grænsesættende og på den anden side at være anerkendende/forstående over for dine børn

✔Du får min mest effektive kommunikationsstrategi der får dig til at kommunikere, så dine børn lytter også når det gælder regler og konflikter.

✔Du får strategien til at skabe et putteritual, der får dit barn til at sove uden at forlade et grædende barn.

✔Du får strategien til at undgå konflikter, når dit barn skal slukke for sin skærm uden trusler og skældud.


Pige der holder æg foran øjnene
✔Du får strategien til at håndtere konflikter og rivalisering mellem søskende, samt fremme et sundt og kærligt forhold mellem dem.
HER kan du læse, hvad andre kunder synes om mine kurser.
Få de 5 værdifulde strategier her

Testimonial

Rikke, mor til 5½-årig

Jeg valgte Naturligopdragelse fordi vi kæmpede med vores ældste på 5½, som konstant udfordrer og var "rasmus modsat" hvilket desværre medførte sure forældre, som skældte lidt for meget ud.

Det at jeg har været med til har været en god oplevelse og jeg anbefale Naturligopdragelse til alle forældre der kæmper med en dreng på 5½, som konstant udfordrer og er "rasmusmodsat".

Mia, mor til 3-årig 

Jeg ringede til Naturligopdragelse.dk, fordi jeg har en dreng på 3 år som igennem en længere periode vælger at slå sig ud af selv de mindste konflikter.
Han er især hård ved mindre børn og skubber og niver for at få det han vil have.

Jeg har tidligere forsøgt at få hjælp af venner og bekendte og af sundhedsplejersken, men ingen har kunne give mig den hjælp jeg har fået fra Trine.
Trine hjalp mig ved at give mig konkrete forslag til håndteringen af de forskellige situationer.
Noget, jeg var specielt glad for, var at det var specifik og konkret.

Cathrine, mor til 3-årig

Jeg ringede til Naturligopdragelse, fordi jeg gerne ville have hjælp til at hjælpe vores 3 årige søn i den rigtige retning med hans udvikling og redskaber til hvordan vi tackler hans udfordringer

Trine hjalp mig ved at komme med mange nyttige råd og hun hjalp mig med at se tingene fra en anden side som gavnede vores søn.
Noget, jeg var specielt glad for, var Trines væsen som appellerede til mit mor hjerte og jeg følte instinktivt at Trines tilgang var den rigtige tilgang.

Trine Andreasen, indehaver af Naturligopdragelse

Velkommen til dette snydeark hvor du får strategier til at håndtere de 5 mest almindelige udfordringer forældre som dig står med.

Måske er det første gang du hører om mig, og Naturligopdragelse.dk

Så lad mig lige kort præsenterer mig selv.

Mit navn er Trine Andreasen og jeg er indehaver af naturligopdragelse.dk.

Naturligopdragelse.dk er en rådgivningsvirksomhed, der hjælper forældre med børn i alderen 2-8 år, der oplever udfordringer med deres børn.

De fleste af de forældre der kontakter mig oplever at deres børn er vrede, at der er mange konflikter, at de alt for ofte kommer til at hæve stemmen, skælde ud og bruge trusler.

Og det er ikke det, de ønsker.

Når de kontakter mig hjælper jeg dem med at få de redskaber de skal bruge, for at skabe en ramme i familien, så de får færre konflikter, mindre vrede børn og generelt en bedre trivsel for både børn og voksne.

Jeg er uddannet pædagog, har en kandidat i pædagogisk psykologi, uddannet ADHD sundhedsvejleder og ESDM Konsulent( små børn med autisme).
Certificeret i Neuroaffektiv analyse og har arbejdet med børn med diagnoser og børn uden samt deres forældre.

Men nok om mig.

Lad os komme til det vigtige.
Få de 5 værdifulde strategier her
Online familierådgivning, hvor du får hjælp til konflikter i familien og børn der har det svært.
© Copyright 2016 - Oxygen - All Rights Reserved
crossmenu