Børn vil have grænser!

Foredrag

Børn vil have grænser!

– Mit mest efterspurgte foredrag!
Kender vi det ikke alle, at stå med mit barn der bare skriger, græder og generelt opfører sig som en skarnsunge? Og kender vi ikke også følelsen af at alle kigger på os, imens vi forsøger at få vores barn til at holde op med at græde, så alle ikke tror at vi ikke kan styre vores barn? Jo, alle har prøvet denne situation!

Det kan måske ikke virke sådan, men det er en helt naturlig læringsproces, som barnet gennemgår netop ved disse situationer. Det handler nemlig at prøve grænser af. Eller rettere sagt at finde ud af, hvor deres forældres grænser går. Barnet skal lære at der er grænser.

Mange forældre oplever, at det er svært at sætte klare og tydelige rammer for deres barn. Men der findes nogle enkle værktøjer, som du kan bruge for at sætte grænser og samtidig lære barnet at sætte sine egne.

Kom og hør om, hvordan du, som forældre kan lærer dit barn, at dets handlinger har konsekvenser og om, hvilke værktøjer, der kan hjælpe dig i processen med at sætte grænser i respekt for både dig og dit barn.
Varighed: 1,5 – 2 timer. Foredraget henvender sig til forældre  og pædagogissk personale med børn i alderen 2-10 år.

Pris fra 12.500,- for op til 25 deltagere ex moms og transport.
Pris fra 15.000,- for op til 50 deltagere ex moms og transport.
Pris fra 18.500,- for op til 100 deltagere ex moms og transport.
Book foredraget Børn vil have grænser
Online familierådgivning, hvor du får hjælp til konflikter i familien og børn der har det svært.
© Copyright 2016 - Oxygen - All Rights Reserved
crossmenu